Om Carnila

CARNILA AB
– Årets företag 2012

Carnila AB i Ludvika är ett företag som specialiserat sig på att sälja nästan nya Mercedes-Benz Transport och personbilar samt Volkswagen transportbilar.

Carnila AB grundades 1999 och ägs av Lars Andersson. Vi levererar fordon till både företag och privatpersoner. Vår serviceavdelning kompletterar våra säljare och hjälper Er med service, underhåll, skador under ditt fordons livslängd.

Som medlem i Motorbranschens Riksförbund och Biluthyrarna Sverige ger vi våra kunder ökad trygghet vid köp och reparationer samt vid uthyrning av fordon.
Carnila AB har ett av Sveriges bredaste sortiment av transportbilar.

Välkommen till Ditt Transportbilsföretag i Dalarna.
Lars Andersson VD

VI TAR HAND OM FINANSIERINGEN AV DIN BIL

När du hittat bilen hjälper vi dig med finansieringen.
Att finansiera sin bil är enkelt. Carnila hjälper dig med allt det praktiska.

Oftast får du kreditbesked medan du väntar. Finansiering erbjuds i form av leasing eller avbetalning. För att garantera bästa möjliga finansieringsvillkor har vi samarbetsavtal med både Santander Consumer Bank, Handelsbanken Finans, DnB Finans.

HYRBILAR FÖR ALLA TILLFÄLLEN MED CARNILA AB

Vi erbjuder uthyrning av transportbil, lastbil, flyttbil och minibuss. Vi har ett brett sortiment av skåpbilar som är lämpliga för t ex flytt och distribution. Hos oss kan du långtidshyra lastbil allt från ett dygn till ett år.

Är du intresserad av att hyra transportbil av Carnila AB, läs mer här...